Familjen

Det här är Yvonne som jag är gift med sedan 1968.

Vi bodde som nygifta 2 år i lägenhet i Täby (Grindtorp). 1970 köpte vi en villa i Långsjö och där bodde vi i hela 26 år.

1996 sålde vi vårt hus och flyttade till en bostadsrättslägenhet på Södermalm. Vi trivs mycket bra med att bo i stan.

Vi har två barn, födda 1970 (son, Mathias) och 1973 (dotter, Karolina).


Mathias har pluggat till Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm och Jur. kand. vid Stockholms Universitet. Han är också flerspråkig och har bott både i Tyskland och Ryssland. Mathias jobbade under ca 5 år som ekonomichef i det svenska dotterbolaget till ett schwiziskt chokladföretag. Numera är han ekonomikonsult i eget bolag.
Mathias driver sedan 2018 egen redovisningsbyrå

Mathias är gift med Anette sedan våren 2003. Anette är sjukgymnast och driver egen rörelse i Huddinge, Huddinge Sjukgymnastik.
Deras äldsta dotter Sofia föddes i november 2005. Hon är vårt tredje barnbarn.

I början av juni 2007 föddes Anna, 6 veckor för tidigt. Nu har vi fyra barnbarn.

Karolina åkte till Hawaii som aupair, ganska snart efter gymnasiet. Där träffade hon John som är amerikan och som hon var gift med från 1994 till 2001. Karolina blev mamma i februari 1997. Vårt första barnbarn heter Hannah Felicity.

Karolina och John bodde i USA (Reno Nevada) till i april 1999. Båda bor numera i Sverige men är skilda. John bor kvar i Sverige framför allt för Hannahs skull. John är fortfarande en nära vän som jag betraktar lite som en son.

Karolina är numera gift med Magnus sedan sommaren 2004. I slutet av januari 2005 föddes Samuel vårt andra barnbarn, Hannahs lillebror.

Karolina är duktig på web-design och allmänt mycket konstnärlig. Hon har tidigare jobbat som webutvecklare och senare som administratör.

En tid var hennes hobby scrapbooking. Hon fotograferar också en hel del, men de senaste årern är det stickning som gäller.
Karolina driver sedan hösten 2014 en liten garnbutik. Ursprungligen låg den i Älvsjö. Sedan våren 2016 ligger den i Gröndal Tvinnat heter den. Besök den gärna.